Не искан и не чакан
Ти се върна
Носещ забрава
и копнеж за любов
От тук ти си отиде
Тук ти се върна
Страда ти при други
И към мен се обърна
Сърцето ми огнище тлеещо
Пламък червен го обгърна
И като феникс се завърна
И с криле ме обгърна
Не искан и не чакан
Ти се върна и тръгна
И сърце отново тлее
Под земя черна и грозна
© Ели Всички права запазени