1.Любов е чувство съвършено,
само с теб успял съм да изпитам.
С теб през нея минах,
без да ме сърце боли.
Погледа ти срещам,
щом си ми в скута,
гледам красивите черти.
2.Стрелата твоя е при мене,
по връха със магия нежна,
нявха уцелила моите гърди.
Сещам чувството велико,
целувка помня съвършена.
Мигът е за мене вечен,
живян в няколко момента.
3.Сърцето ми се с теб изпълни,
изпълни се като за две.
Сглобих в мечтите си резервно,
да се изпълни с твоите звезди.
Магията на чувство нереално,
от сапфирените ти очи.
4.Красива повече от всички,
разумна с мъдрост в младостта.
Без облаци е в нощта небето,
виждам сред всички твои и моите звезди.
По пътя нежен ме поведе,
истински е този път.
5. Гледам те пак в очите,
гледам те, и сърцето виждам си.
В плен на личното ти съвършенство,
истинска наслада без край струи.
Невидими стичат се сълзите,
аз съм теб, на живота в нежното море.
© Георги Сираков Всички права запазени