Сърцето ми от лъжи е ранено,
От много болка и предателства,
Но като камък издръжливо е
На всички обстоятелства.
То понася загуби, падения,
Възход, победи, щастие, разлъка
С много и различни съвпадения,
На любов и мъка.
Но сърцето ми е здраво
И издържа ударите на живота,
На него и на мене Браво!,
Че не ще да идем към Голгота!
© Илия Левков Всички права запазени