25.02.2005 г., 8:28 ч.

Сърцето ми до теб 

  Поезия
1218 0 7

Сърцето ми до теб е като бяло камъче,
подвижно в неподвижните води ...
В сърцевината му се крие малко пламъче
и изблици на хиляди мечти ...

Сърцето ми е зрънце от любов покълнало
и в теб израства леко - звън след звън.
От светлината в шепа слово е разцъфнало
и те обича безпределно, като в сън...

Сърцето ми до теб си тананика сгушено,
а вените - са струни на дъга...
По цвят и дъхав аромат не е изгубено
и всъщност няма право на тъга...

(Сърцето ми до теб е ... в пълнота)

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??