Когато ветровете бурни
погубят чувствата във мен…
Когато образи красиви
изчезнат с идващия ден…
Сърцето ми вземи със обич,
открий във него пепелта,
в която още светят цветно
искриците на любовта!
И запази каквото можеш,
защото то ще те дари
със любовта ни невъзможна,
живяла в нашите души!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени