Сърцето се привързва като куче,
погалят ли го с доброта.
Боли го, щом шамар получи,
от тази, същата ръка.
Но то е куче и дори да страда,
дори да го оставят гладно,
дори да има лош стопанин,
пак ще обича и ще бъде вярно...
© Ива ВалМан Всички права запазени