29.03.2011 г., 20:44 ч.

Със себе си да можех да те взема 

  Поезия
600 0 3

Със себе си да можех да те взема

 

Слънчев лъч, изпратен от небето,
проблесна в косите ти от мед,
спусна се край устните ти, ето -
продължава все напред. 


По извитата брадичка той се плъзна
и погали голото ти рамо -
спусна се надолу,  дръзна -
по гръдта пробягна само. 


Спря за миг сред голото ти тяло,
на кожата даряващ ти милувки -
светъл лъч, познал те цяла -
без излишни маски и преструвки. 


По лъча се спуснах и притисках
устните си топли към корема.
В шепи задържах те, исках
със себе си да можех да те взема.


Илияна Дадарова

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??