Със сърце моето сърце спечели
и не може нищо от теб да ме отклони -
ти по-желан си от звезден дъжд дори!
Океани в мен запали и не спира
безумно душата ми да гори -
искам те, жадувам
сърцето, с което ме плени!
© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени