28.08.2009 г., 16:00 ч.

... със замах 

  Поезия
495 0 3

Очите ù напълни със роса,

която ще си тръгне с лятото навярно.

По тялото рисуваше дъжда.

А после дълго в нея все валеше...

 

По устните ù начерта любов.

(А тя отдавна бе забравила вкуса ù).

Сега си го припомни - сладострастен.

За него ли?! Художник със замах...

 

Косите ù заплете в слънчеви лъчи,

останали от утрото навярно.

Но ще я галят в есенни мъгли,

и в зимни нощи – да не ù е хладно...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??