Дори очите ù са със цвета на моите.
Дори усмивките ни си приличат.
Не я целувай както мене, моля те.
Не може като мен да те обича.
Дори къдриците в косите са подобни,
и начинът, по който ти говори.
Не ù споделяй тайните среднощни,
не я допускай в моите истории.
Парфюмът ù познато ти ухае,
и шампоанът ù, изглежда, също.
Не знам - а и не искам - тя коя е.
Ти с нея си, но виждаш мене всъщност.
© Мария Всички права запазени