Срещнах те и вече знам:
истина е, съществуваш.
Мил, усмихнат, замечтан.
Съществуваш, съществуваш!
Не било е, значи, само блян,
истина е, съществуваш.
Погледът ти - в мене прикован.
Съществувам, съществувам!
Скрий се пак в света голям,
аз си знам, че съществуваш.
Ще се срещнем пак, да, аз си знам.
Съществуваш! Съществуваш!
© Грета Маркова Всички права запазени