Потръпват нозете от студ вкаменени.
Запълват се със скръб усмивките.
В черно облечени, нажалени,
хората погребват си близките.
На карамфил ми ухае наоколо,
на прекъснати житейски пътеки
и всъщност ний сме жестоките.
...Смъртта е валидна за всеки.
13.10.2006г.
© Николинка Асенова Всички права запазени