Не ме заговаряй,
не ме докосвай уж случайно
не се усмихвай...
Нека всичко си остане ТАЙНА
- между теб и мен и нашите души
Нека само двама с теб четем мечтите,
скрити в очите ни...
Следи ме с инстинкта на ловец,
наблюдавай ме с желание и страст...
И когато останем насаме,
не питай ме:
- Това може или НЕ....
Притисни ме силно!Нека усетя тялото ти
и огънят горящ в него да ме запали!!!
Прегръщай ме, целувай ме
сякаш мига е вечност и вечността миг.
А после пусни ме и си иди, все едно
НИЩО НЕ Е БИЛО........
Забрави ме!!!
Но само до следващият път...........
19.06.2006
На И.