Мисля само за теб,
обсебвам се...
В семейна примка съм,
лутам се в моя сън,
лутам се
И не мога да се събудя...
Искам, но съм
инат
и "няма"
е моята дума.
Викам те, да ми дадеш надежда,
но без теб...виждам само себе си.
Оставяш ме да говоря,
а аз губя надежда,
че някога ще дойдеш, но чакам!
Чувствам те до кожата си
и не искам да изпитвам...
Нищо, което може и да не бъде,
но обсеби ме,
в твоя закрилница превърна ме.
Може би това е моята роля,
но не знам как да я играя,
само знаейки да сънувам цветя.
Какво се очаква да направя?
Нищо не мога да кажа,
но искам да остане тайна...
Всичко исках да ти дам,
но нараних се...и оставих рана.
© Кейтлин А. Всички права запазени