ТАЙНА
Огледало, покрито с тъмен воал –
любовта ми се скри от света.
Затова не усещам и капчица жал
за изминали скучни лета!
Преминават години, но с празно сърце
аз живея – на всичко напук!
И – незнайно кога, как или откъде –
ще замина внезапно от тук!
Ще остане след мен на стената – покрит,
натежал от очакване, сляп,
в огледалото – образ, завинаги скрит,
незабравен и толкова свят!
© Вили Димитрова Всички права запазени