Хотелска стая... Звездопад...
Тела... Преплитане... Наслада...
Следи от нокти... Бърз екстаз...
Целувки сочни за награда...
Хотелска стая... Луда сласт...
Легло... Намачкани чаршафи...
Пореден стон...И сладък ад...
Грешни устни...Секс...Оргазъм...
Хотелска стая... Компромат...
Тайна среща... Изневяра...
Душ прохладен...Таен път...
Целувка бърза... И раздяла...
© Пламена Владимирова Всички права запазени