15.01.2017 г., 15:32 ч.

Тайна в полунощ... 

  Поезия » Любовна
487 1 8

 

Тайна в полунощ...

 

На края на деня,

в началото на новия

след всяко едно

разочарование...

и след всеки един

миг на щастие...

винаги се приютявам

в прегръдките ти...

в теб - мой дом и небе...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??