Така е приятно...
Тичам из полето –
тревата е мокра
и толкова мека,
така е приятно...
Летя в небето –
облаците са пухкави,
толкова бели,
така е приятно...
Плувам в морето –
вълните са нежни
толкова сини,
така е приятно...
Ти си до мене...
Ръцете ти са тревата,
усните – небето,
а очите – морето,
така е приятно...
© Цвети Всички права запазени