Ако искаш да бъдеш щастлив,
намери своята истинска любов -
човека на живота си намери.
Дай му цялата любов,
на която способен си.
Така направих аз.
Сега съм най-щастливият човек,
съществувал на света.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени