Не ме питай дали в мисълта ми си прокарал
пътека
Там за теб има цяла алея
Достъпна е само за двама
Човека
Няма място за други по нея
Винаги там ме чакай и знай
ще те открия
Всеки път щом почувстваш се сам
На ум ме повикай и там
ще се скрия.
За да бъдеме заедно все там.
© Ралица Караиванова Всички права запазени