Там, където падат лъчи,
във всяка цепнатина и всеки ъгъл,
там, където са личали истини
и също там, където съм лъгал...
Там, където раната остава,
там, където нежност я вали,
там, където да обичам не преставам -
там си, там си
Ти...!
© Някой Си Там Всички права запазени