Животът е обрати и надежда,
изпъстрен от преливащи неща.
През хиляди потоци ни превежда,
ала след дни на тежка сухота.
Въвлечени в поредица от битки,
минаваме през тръни и вода.
Понякога се давим и на плитко,
жадувайки да вкусим свобода…
Очакваме минаващи комети,
мечтаем свръхестествени лъчи,
но знаем, че сме живи там, където
ни чакат две обичащи очи.
© Руми Бакърджиева Всички права запазени