Танцува ти се, как ти се танцува,
и каниш ме отново във нощта,
в която музиката в нас се образува
и ритъмът й е кодиран във плътта...
Отново ще ми бъдеш първа дама
и ще ме водиш по горещите си ноти,
а в мен желание за друго вече няма -
Във този танц кодиран е животът!
Танцувам аз, дори за миг не спирам,
а тялото ти е голямата ми сцена.
Открих те вече, цялата те имам,
в обятията си мъжки ще те взема!
Била си там и пак ще бъдеш цяла
в прегръдката, която те зове.
Дъхът ми всяко твое кътче обикаля
и знае, знае той къде да спре...
От живата вода на твойта влага
се раждат и мечтите ми на мъж!
В очите твои Слънцестрастно се протяга
към мене жаждата на цветето за дъжд...
Разлистваш се, цъфтиш, очакваш ме,
а нежността ми няма нужда от покана...
След миг дори и времето ще спре
излишно в свят... единствено за двама...
20.08.2023.
___
https://otkrovenia.com/bg/stihove/malko-po-smelo-erotichno
_____
Обичам да пиша стихове вдъхновени от творбите на Моето Любимо Момиче, защото тя е истинската моя Муза в този живот!
Благодаря на Господ, че я имам, че я Обичам, че тя също ме Обича!
Това за мен е Щастието!
_______
© Георги Каменов Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Когато вдъхновението замълчи, умът бързо се изморява »