След толкова години преход почти достигнахме отвъдното…
Там нейде –
отвъд ръба на света,
над облаците и мъглите,
където горди
реят се орлите,
е толкоз светло и лъчисто…
Там нейде,
в страната на мечтите,
не на земята,
а във висините…
© Росица Танчева Всички права запазени
Поздрави!