23.08.2011 г., 11:16 ч.

Там, оттатък... 

  Поезия » Любовна
609 0 10

Всичко вече е казано ...

И какво от това?

Посреднощ ще нагазиш

в златокоса трева....


Територия сбъдната

е животът. Но знам - 

ще отплуваш в Отвъдното

малко луд, много сам...


Ще прегръщаш пак сенките

на въпроси безброй

и ще бягаш от себе си,

ненамерил покой...


Там, Оттатък, във Нищото -

Дух свободен и нов...

Ще ти стъкне огнище

мойта жива любов. 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??