Под звуците на песен страстна
танцуваш ти на дансинга открит,
а танцът ти със жар опасна
докосва ме, привлича ме като магнит!
Със погледа си страстен ме увличаш,
с ръцете си ме мамиш всеки миг!
Без думи с нежни имена ти ме наричаш,
не мога да откъсна взор от твоя лик!
А музиката е така прекрасна,
тъй мамеща, гальовна и омайна
и в твоята прегръдка нежна, страстна,
желая аз нощта да е безкрайна!
Телата ни се носят в танца бавен!
Прегърнати забравяме около нас света,
а ритъмът по-тих и по-забавен,
понася ни с криле на любовта.
Танцувай с мен, топлата нощ ще ни скрива!
Докосвай ме, нашепвай ми любимите слова!
Накарай ме да се почувствам най-красива,
да бъда твоя, както никоя не е била!
© Евгения Георгиева Всички права запазени