22.08.2012 г., 14:52 ч.

Танц с вятъра 

  Поезия » Любовна
551 0 3

 

 

ТАНЦ С ВЯТЪРА

 

Прегръщам вятъра за танц в простора.

Въртим се заедно във ритъм див.

Издигаме се над поля и хора

и носим се в тандем красив.

 

Край нас летят копнежите ни живи,

криле размахват и ни галят с тях.

А вятърът ми шепне с устни мили:

"Танцувай с мене, ти не вършиш грях."

 

И аз летя нагоре, все нагоре -

ефирът бляскав е като елмаз.

Душата се задъхва от умора,

а танцът се превръща във екстаз!

 

 

Вили Димитрова

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??