5.02.2012 г., 12:26 ч.

Танц в огъня 

  Поезия » Любовна
530 0 0

Танц в огъня

 

Кладеш ми огън на очакване

от синя нежност, с пламък на копнеж,

сънувам лятото с очи отворени,

когато вън е зимен скреж.

 

Нетърпеливо  боси сънища ме чакат

и викат с нестинарска стръв.

На страстите ти по жаравата

танцува в транс горещата ми кръв.

 

Очите ти не са ми огледало,

без спомен са ръцете ми за теб,

душите ни отдавна се познават  

без доказателства от земен ред.

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??