Протегнати детски ръце
отчаяно търсят топла прегръдка,
и навяват мъка в човешко сърце
жадно да вкуси тръпчива глътка
от пресъхнало с уиски шише
Прегръдка те чакаха от своя баща,
но той отдавна от тях е далече,
чаша нейде надига в нощта
и заспиват децата забравили вече
татковата целувка по своите чела