Татуировките-статусите клетва са те, амулет вечен.
Казва човек все едно - знакът този вечен в мен ще бъде.
Случва се обаче, символът изчерпва свойта сила пред човека.
Ще го изтрия, как ще го изтриеш - много трудно!
Освен това, усетил силата тяхна, хазарт се появява.
Един и друг и трети.
А не си ли помислял човече - не "стрелят" ли те в посоки разни.
Ще те терзаят те тогава.
Изводът тук какъв е?
По-малко статуси, по-малко или никак клетви-черти дебели.
По-чист и спокоен животът твой ще бъде!
Ура, мисли преди печат да удряш!
© Леснич Велесов Всички права запазени