Във тялото на таз топола
аз името ти ще изрежа.
И както винаги е гола,
да се чете и от невежа.
Под името ще издълбая
сърцето мое - съсипия.
И няма да се колебая
стрела във него да забия.
А под сърце ще татуирам
и наш'те буквички начални.
В средата "плюс" ще конструирам
и да ни мислят за нахални.
И сбора тука ще е равен
на чистата "Любов" за двама.
И този татус - тъй направен,
да бъде наш'та анаграма!
© Никола Апостолов Всички права запазени