21.01.2006 г., 16:05 ч.

Тая, кроя и мисля 

  Поезия
685 0 3
Тая една надежда, че някога ще бъдеш само мой,
ще бъда смисъла в живота твой,
и нощем ще заспивам сгушила се в теб,
и сутрин ще целуваш първо мен...

Тая една любов, която ме убива,
когато нощем аз сама заспивам,
самотна съм, студена е нощта,
обичаш ме, но втора съм жена...

Кроя в себе си и пъклен план,
до теб да бъда , да не бъдеш сам,
да мога в мрежа да те оплета,
немога ли - по лесно ще е да умра...

Кроя...и други мисли ми минават през главата,
понякога и думи тежки са ми на устата,
но знам, че кажа ли ги - тръгваш,
и всичко в мене бързо мръква...

Тая, кроя и мисля какво ли ще е ако тръгнеш ти,
какво ли ще е пълни с сълзи да бъдат вечно мойте очи,
Дали  без теб ще мога да живея,
ще мога или няма да посмея?!

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??