Тази Жена,
по която вехна сега,
моите мисли разбърква с лъжица.
Тя е бистрата,
сладка вода,
дето в сърцето ми нежно се втича...
Тя е въздухът,
утринен, горски,
във шепата моя - сетен петак!
Целувам,
прегръщам
очите, косите, краката ѝ боси...
Обречен съм - влюбен глупак!
со19072016strasbourg
© Свободей Огражденец Всички права запазени