Тази любов не е като другите.
Тази любов, която в съня ми идва. Все непринудена.
Тази любов, състояща се в една дума,
И няколко срички.
Тази любов нарекох „Обичам те“.
Ти мене? Едва ли.
Да не си луд – аз съм цялата в рани,
И съм цялата шепот
Нежност прозрачна.
И съм от тебе само на крачка,
Само на кратко дихание.
Поискай ме. И ще остана.
Автор: Полина Велчова
© Полина Велчова Всички права запазени