В твоите прегръдки -
толкова щастлива.
Дъх в дъха ти -
така истинска и жива.
Нищо друго не искам,
нищо друго не ми трябва,
а само очите ти сутрин
и само ръцете ти нощем!
Хубаво е... красиво е,
нежно е... споделено е...
Така е простичко
в живота ни сложен
това, че те има,
това, че те срещнах!
И ако утре няма ден,
ще знам, че имах тази нощ,
която за мене бе по-светла и от най-ясния ден!
© Ивелина Всички права запазени
ще знам, че имах тази нощ...