Тази нощ луната е божествено красива!
Тази нощ луната слива се
небрежно със земята.
Тази нощ луната е щастлива!
Тази нощ луната се усмихва нежно
на две души, които в мрака се откриват,
и преживяват най- красиви мигове…
Тази нощ луната е закрилница
на две сърца, които ще се сливат
в безкраен танц на любовта…
И кара ги да се усмихват истински,
защото само тъй ще сбъдне техните мечти.
Тази нощ луната нежни думи им шепти
и пожелава им най-ценното от тоя свят -
да се обичат!
Тази нощ луната им разказва за звездите -
как учила ги е да бъдат силни,
дори когато стремглаво, с болка се сбогуват с нея…
или когато своя път поемат призори.
Как учила ги е да бъдат верни,
да светят с истинския блясък, не измислен…
Защото само тъй ще бъдат заедно, дори в труден миг…
И няма да угаснат скоро…
Така да бъде вечна любовта на
тези две души, които се прегръщат в мрака,
и вричат се във вечна вярност!
Докрай живота си тепърва да пресътворят!
…
Тази нощ луната се оглежда в моите очи!
© Нели Всички права запазени