http://www.youtube.com/watch?v=VofLbnNronk
(Посветено)
И тази нощ, отново, ме очаквай!
До прозореца ще бъда в бяло.
Мислите ми - слънчеви и будни
в теб ще се разливат огледално.
Ще ме видиш, там, зад хоризонта.
Нежна, много нежна и красива.
Прегърни ме изгревно с усмивка.
Прероди ме бисерче във мида.
И нощта деня ще преобърне.
Ще те галят изворните ми коси.
А светулчица ще светне - да ни зърне.
Ще останат пясъчните ни следи.
Ще се слеем, само с дъх на устни,
докато луната-хладна се разнежи -
диамантени мечти разпръсне
в сбъдване на нашите копнежи.
И ще бъда пролет, оросено утро,
ще съм цвете - момина сълза
и ще отронят пръстите ми звуци –
арфа ще ги рее... и ще те събудя.
Тогава няма да си сам на плажа
и да рисуваш знаците на любовта.
Денят заспива, обич моя!
Очаквай ме! Към теб летя...
28.01.2010
Jullie
© Юлия Димитрова Всички права запазени