http://www.youtube.com/watch?v=67Ltv_VgOsM
(Посветено)
Тази нощ на танц ще те поканя.
До изгрев само. Искам да не спим.
Ще нарисувам със лежерни пируети
път по който с теб да полетим.
Ръцете ти сами ще се протегнат
и талията ми крехка ще обвият.
И ще догониш стъпките ми леки -
ще ме последваш в танцова идилия.
Аз ще потрепвам с мигли натежали -
ухание на момини сълзи щастливи.
Копнежите стаени в мен дълбоко,
в магията на танц са доловими.
И ще флиртувам с въздуха - на пръсти
и без да те докосвам с устни – сладки,
ще вдишаш цялата ми обич - пълен.
И ще доливам още в теб... по капка.
Ще ме притиснеш нежно до лицето.
Вълни от мравчици ще запълзят...
Ще забълбука радостно сърцето.
Ще ромоли любов от влюбена жена.
06.02.2010
Jullie
© Юлия Димитрова Всички права запазени
Благодаря на всички, които бяха тук!