За кой ли път в ръцете ти съм струна,
не ще се скъсам,
ако по изгрев ме докосваш.
Горещите ти длани мълком да целуна,
е щастие, което страстно ни миросва.
Тази сутрин моето скромно небе
пак извика желаната
нежност – любов.
С весела усмивка ме превзе
Слънчев лъч, навярно Божи благослов.
В тази вечер, с майски сняг
в косите раздиплени,
с виолинено синьо разлято небе
ти прошепвам до болка познатите истини,
в аромата се губиш, дете.
23.03.2009г.
© Мери Попинз Всички права запазени
Qui en chantant, invente l’amour
Pour que la vie s’habille de fête
Et que la nuit se change en jour
http://www.youtube.com/watch?v=2DGk-MitQf0&feature=related