29.04.2007 г., 0:38 ч.

Тази Утрин 

  Поезия
738 0 2
Красива е тази утрин,
която озарява твоето лице,
искам, когато се събуждам всяка сутрин,
да виждам само тебе!

Красиво е и вечерното небе,
озарено от безброй звезди,
които блещукат само за тебе...
а луната цяла, пак за теб е изгряла.
Само за теб луната свети,
с пламъка на горящата любов гори!

Слънцето радостно пак блести,
че заедно сме аз и ти!...
Хвърля радостни лъчи,
когато погледна в твоите очи!

И цялото денонощие за тебе мисля,
и всичко, и всички за нас се вълнуват...
Силно обичам те, безспирно обичам те...
И вълните на сърцето ми бушуват!

© Безз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??