Забързаният свят за миг
поспрял е
сред снежна зима -
зимен ден
сплотен.
Сред делник декемврийски
и сияен,
а пътят днес с посока
е към Теб.
От танца на снежинки
разгадах си, че тук
е царство - долу и при мен...
Пробягват светлинките
по прозорци
напомнят празник е...
че днес
Си бил роден.
Дали не чувам онзи хор небесен
и виждам ярката звезда...
Сега ще съм добра и помирена,
но утре как така да продължа...
Светът сега е заблестял отново
сред тази вечер тихо придошла...
ще бъдеш ли в сърцата ни задълго
да бъдем,
да живеем,
да сме... Тя -
Любов.
© Искра Радева Николова Всички права запазени
До скоро!