Всичките роли,
изложени
голи,
в анфас
и показани
с някакъв свян
на тълпа
режисьори
без глас
наказани
да реят със блян
в небесни простори
постлани
с мъгла,
скрила изкусно
гений залял със вода
албум
от нежни,
снежни цветя.
14 юли, 2006 г.
© Пламен Порчев Всички права запазени
Защото поезията е хубава...
И я има!”
Никифоров, вслушай се в мъдрите думи на приятеля си Найден Найденов, осмисли ги, извади си поука и не се излагай, човече, дребнаво, мъничко, човече!