/Системата ни УБИВА/
ТЕЖКО
ТЕЖКО се живее в таз държава,
един БГ, друг майка си продава.
ТЕЖКО е да гледаш болно чедо,
когато е на власт говедо.
ТЕЖКО стъпва с кинти в джоба
и пътува в първа класа,
а за нас......... остава гроба,
за него ний сме долна раса.
Спрете с тия далавери,
гнусни, дрипави утайки!
От глад умират пенсионери,
вашите бащи и майки.
И с нищожната заплата,
как да свържем двата края,
как оцеляваме в страната?
На ТИЯ им е през оная........
ТЕЖКО ли???? Какво ти ТЕЖКО,
Това е братче НЕЧОВЕШКО!
-----------------------------------
Ще дойде време....време за РАЗПЛАТА
и с лихвите ще върнете цената!
Авт. Весо: 21.06.2018г.
© Веселин Христов Всички права запазени