Телефонът тихичко мълчи,
пита ще звъннеш ли ти,
гласа ти нежен пак да ме заплени
и усмивка лицето ми да озари,
сякаш до мене си ти.
Телефонна любов, нарекох я аз
специално за теб
в този час! ;) ♥
Калина Петкова
02.08.2014
гр. Русе
© Кали Всички права запазени