26.01.2011 г., 13:16 ч.

Телепатия 

  Поезия
556 0 0

Телепатия

 

Сама ли беше тази нощ,

 за мене ли си спомни?

Възкръснаха ли пак пред теб

виденията нескромни?

 

Защо не можеш да заспиш

в леглото си до късно.

Нима тревожно се въртиш,

че споменът възкръсна.

 

Че аз съм сит,  задоволен

във нечии обятия.

Нима среднощ отгатна ти

това по телепатия.

© Георги Белев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??