Телевизия, шоу, политика
Песни, танци, веселба,
всяка телевизия това
го сервира на тепсия
подкрепено с просия.
От екрана дами млади
подканват за награди.
Ще се сетиш где се вреш
щом усетиш, разбереш,
че с sms-a изгори
част от своите пари.
Няма обратен такт!
Кражбата е факт!
Вечер ядовете да прогонят
на хумора яхват коня
Рачков, Зуека и Слави.
Третият направо се забрави!
Демократ е уж, критикува,
но често се преструва.
Застане ли пред особа важна
до под превива снага снажна.
На всеки по-обикновен
надява каскет добре скроен.
Смее се и се поиграва,
за прошка място не остава.
Без свян,
заради различни ветрове,
на театралната си маска
смени всички цветове,
а от копираното му шоу
постоянно блика
ен години
антиБойко политика!
© Никола Яндов Всички права запазени