Гравитират
ангели бели.
Есен е
и листопадно
позлатените мисли
трансцендентират
във междучелие.
Озарен е,
който Го слави
и с песен,
и със кимвали,
и с виолончели.
Левитирам
над петоевангелие.
ВАРИАЦИЯ І
Листопадно
и в песен
с виолончели
гравитират ангели
бели,
които
и със кимвали
трансцендентира.
Озарен е
от позлатени мисли
във междучелие
Го слави
есен е
@@@@@@
м
а
р
и
т
и
в
е
Л
н_а_д___п_е_т_о_е_в_А_Н_Г_е_л_и_е.
ВАРИАЦИЯ ІІ
..И ангели на5_и
5_оевангелно
Го славят
с кимвално
6_ствие
от есени
трансцендентира
ли100_пад от мисли
в бело2_рие
на м/учелия
и с виолончели
е
позлатено
туй озарение
което
левитира
над 5_олиние
от гравитации.
© Ангел Всички права запазени