В Европа - зло, гибел, кръв, сълзи...стига вече!
Кога най-сетне светът ще стане по-човечен!?
Докога насилието ще ни мъчи - отговор няма!
Кога любовта в нас ще спре подобна драма!?
Безсмислена жестокост явно, няма спор!
Докога ще ни терзае такъв ужасен терор!?
Докога ще ни измъчват подобни страдания!?
На близките на загиналите моите съболезнования!
© Георги Всички права запазени