Събудих се със болка стара.
Събудих се с тъга... И свитост
във душата ми ме кара,
да питам в тъмнината!?
Дали на мен се случват
тез неща?
Защо съмотен съм не зная.
Нали около мен е любовта...
Защо тогава толкова
отчаяно я търся!?
Надявам се да не ме пропусне тя.
Дали е сън или мираж не зная.
Дали измислена е за тъга?
Защо тогава се терзая,
да не изпусна любовта.
© Ангел Всички права запазени