ТЕЗ У ПАРТАМЕНТА
Горе тез у партамента,
дету засидават,
рекуха, чи на мумента
пенции ши дават.
Кату циганите лъжат,
дажи са приварват.
Чи каквоту и да кажат,
после са утказват.
Ниту пенции ши има,
ниту пенциунери.
Ша са гътнат таа зима
кой къде намери.
Ама ний си ги избрахми –
ся ша си ги трайми.
Патки сми – ни гу разбрахми!
Люто ша са кайми!
09. 11. 2011 г.
Русе
© Румен Ченков Всички права запазени
ся ша си ги трайми.
Ъхъ!